Michal Šárka

Zlitej jezdec vede svou - Ústavu čet pod parou

25. 06. 2013 8:09:23
Prezident Zeman se zřejmě chystá nejvyšším zákonem naší republiky vytřít místa, kam se snad bojí i voda. Chystá se jmenovat vládu tzv. odborníků na slovo vzatých. Jen si vzpomeňme jaká esa nám vládla před 15 lety. Svoboda, Císař, Vetchý, David, Bašta, Kavan, Schling, Peltrám, Tvrdík, Zeman, Lachnit, Březina, Gross a další a další gerojové akcí čisté ruce, dálnice D47, internetu do škol, u kterých racionálně uvažující člověk musí pochybovat o schopnosti udržet i zajímavějších věcí než je myšlenka.

Teď se schyluje k vládě národních elit č.2 Prezidentův poradce Zavadil se v Interview ČT24 ze 24.6. naparuje, že paní Němcová nemá dostatečnou praxi na post předsedkyně vlády (zřejmě narozdíl od něj, který si svoji pozici vyřval a vysliboval a pana Sobotky, který si poslední legální peníze mimo sněmovnu vydělal možná sběrem květů hluchavek)

V Událostech, komentářích ze stejného dne pak můžeme slyšet druhého poradce páně prezidenta, kterýž to se naparuje, jak všemu rozumí, všude byl dvakrát, od všeho má klíče, možná i dálkový ovládání a kdyby se on snad ponížil a chtěl nás zachránit ode všeho zlého, tak by mu to zabralo asi tolik času jako je stříhání nehtů na nohou. Tento kovaný neutrál s 35letou praxí nechápe rozdíl mezi poslanci majícími mandát mimojiné k tomu, aby vyjadřovali důvěru vládě a prezidentem, jehož mandát rozhodně nezahrnuje sjednocení postu prezidenta a předsedy vlády pod jedno víčko.

Děsím se dnešního odpoledne a pokud se moje obavy naplní, doufám, že následující události vezmou co nejrychlejší spád tedy:

1) Nedůvěra vládě

2) Nedůvěra vládě

3) Kýžený pokus paní Němcové, který nám zlitý jezdec jenom oddálil

Autor: Michal Šárka | karma: 26.28 | přečteno: 1130 ×
Poslední články autora