Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pavelpu

25. 2. 2010 9:38
V podstatě souhlasím

Sám jsem uvažoval, že napíšu hodnocení na naše hráče. S vaším hodnocením ale v podstatě souhlasím. Jen s tím rozdílem, že já si myslím, že Židlický hrál v podstatě dobře (tak na dvojku), ale chyby a laxnost Tomáše Kaberleho ho srážely dolů. Kuba jakž takž - aspoň defenziva, Kubina byl slabý.

Z útočníků jsem rád, že jste si všiml bojovnosti Vašíčka, Rolinka a Michálka. Čajánek sice bojoval, ale s nahrávkou si moc nerozumněl. Omílaný Havlát a Eliáš mají společnou slabinu - odfláknutý přístup k soubojům. Eliáš v zápase s Lotyšskem vypustil několik puků, které pak získali Lotyši. Havlát navíc velmi často po obdržené přihrávce přestal bruslit a tím se stával snadnou kořistí.

Jinak celkově jsme si dnes vyhrát nezasloužili (oni ale Finové taky ne :-)). Zápas to byl vcelku koukatelný, ale jen proto, že oba týmy podaly stejně podprůměrný výkon, nad kterým čněl akorát Teemu Selane.

0 0
možnosti

123dive

25. 2. 2010 8:36
Kubina?

Jeden velký omyl ční nad ostatními ve Vašem článku - Kubina byl jednoznačně nejhorší obránce českého týmu na ZOH.

0 0
možnosti

CoolDak

25. 2. 2010 14:51
Re: Kubina?

minimálně ve čtvrtfinále byl naopak nejlepší

0 0
možnosti

mik61

25. 2. 2010 8:17
jjj

Myslím, že nemusíme být odborníci, abychom pochopili, že něco opravdu nefunguje. Výmluvy v rozhovorech hráčů po každém  zápase mě bavily. Oblíbené rčení "je to jen sport" mě na 100% vždycky dostane.

Bohužel náš tým se dá přirovnat počítači. Potřebujete základní desku, do které přidáte komponenty a pokud volíte dobře, výkon je výborný. Jenže naši hráči jsou jen doplňky týmů v NHL - jsou mezi nimi jen dvě osobnosti - Jágr a Vokoun. Jen ze samotných komponentů počítač neposkládáš, a když poskládáš, tak nespustíš a když spustíš nebude to k ničemu :-).

Hlinka byl trenér, který se nahradit asi nedá. Měl vše co měl trenér mít - bohužel snad  někdy třeba - Jarda Jágr ? Pan Růžička na tento post bohužel nemá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1330x

Seznam rubrik