Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takto se rodili, rodí a budou rodit naši národní hrdinové !!!!!!!!!!

0 0
možnosti
JP

Díky za radu, abych s tímhle "dílem" raději neztrácela čas. Mám totiž podobnou zkušenost s jiným "dílem" zmíněných autorů.........A  zůstal mi téměř shodný dojem z práce těchto dokumentaristů.

2 0
možnosti
JL

Mínusová karma za demagogický článek. Díval jsem se na oba filmaře a řekli hodně rozumného, čeho bychom se od našich politiků a někdy ani od odborníků - vědců nedočkali. Co se týče stranické reklamy - politické strany, jak štěbetají brabci na střechách - čerpají prachy do svých pokladen nelegálně ze špinavých peněz či ze "sbratřených" čezů, lesů apod. Takže ta realita zase není černobílá. Pamatujeme si za jak všude byly nasázené bilbordy za miliardy pánů jako Topolánek, Langr či Paroubek - a strany - světe, div se - vůbec neměly potíže s tím šílenou reklamu u každého patníků zaplatit...A nikdo se této snadnost zaplacení ani nedivil, házet tyhle české sračky na hlavy dvou kluků s kamerou, kteří se o něco snaží, je pitomost.

2 3
možnosti

No, Michale, na karmu to rozhodně není!Rv

Vnímám jakýsi totalitaristický podtext ve Vašem ideologickém proodeesáckém boji!

Smetana svými tykadýlky žádný plakát ve skutečnosti nepoškodil. Dotknul se jen stranické cti. Nic víc. Ten plakát byl vytisknut i za jeho peníze!

Vnímám to jako zcestné minus stavět stranickou ideologii nad normální selský rozum!

Nesmrdí to bolševismem?

:-)

3 2
možnosti

Těžko Vám vyvrátím pocit, který z textu získáváte. Nicméně, netuším, co na něm smrdí bolševismem. Nabízí alternativu, jak by všichni tři pánové mohli své právo na svobodu projevu uplatnit bez zasahování do práv jiných subjektů. A plakát samozřejmě poškozen byl. I kdyby tam udělal samozvaný umělec svatozáře, tak poškodil cizí věc zásahem, o který se nikdo neprosil.Kdyby Vám ochránce přirody vyryl dvackou do laku auta text, že poškozujete ovzduší, tak by Vám to taky nevadilo? Mně pořádně. Každopádně díky za příspěvek.

3 3
možnosti
LS

Někde jsem četl, že "veřejnoprávní = takový, za který by nikdo z vlastního nedal ani korunu..."

3 1
možnosti

Já nejsem a priori proti veřejnoprávní televizi, naopak. Když vidím jaká úroveň je divákovi servírována komerčními televizi, tak volám:"zaplaťpříroda za ní." Jenom bych se zamyslel nad plýtváním prostředků na některé pořady. A velký pozor na politickou agitku, za kterou se toto dílo dá směle označit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1330x

Seznam rubrik